HTML

Mikró a burokból

Mikró vagyok. Még meg sem születtem, de anyám már blogot ír rólam. Összeír minden hülyeséget, az idióta barátai meg helyeselnek hozzá, akik azán évekig fognak fogdosni, hogy milyen aranyos vagyok. És pocaklakónak hív, megőrülök. Szeretlek, anya, de ellenblog!


Ez vagyok én.

Facebook

Friss topikok

  • Oszkárság: még mindig nem született meg. lassan nézni kell egy CT-t (2013.03.01. 18:57) Mi az a gól?
  • Mikró: Vazz. Elfelejtettem rúgni egyet. (2010.06.24. 12:23) Babakúszóverseny
  • Manéla: Ideje lenne már hírt adni magadról. (2010.06.15. 19:10) Pisilni kell
  • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos: :-DDD (2010.05.17. 23:18) Szeretem az esőt
  • Manéla: Mi a helyzet a burokban? (2010.05.17. 17:35) Szentséges Drámaíró

Pisilni kell

Horváth Oszkár 2010.05.31. 11:33

Ez is most van először. Állítólag a fiúk tovább bírják pisilés nélkül, mint a lányok, és amennyire én tudom, én fiú vagyok, de azért itt mégis csak hónapokról van még szó! Most szólok, ha a tudomány jelen állása szerint a magzatoknak nem kell hugyozniuk, akkor ezt benézték. Mert kell. De szerencsére nincs egy fa, vagy bokor, illetve valami bokorféle van a közelben, de ne menjünk bele, meg aztán az ok-okozati összefüggéseken már rajta vagyok annyira, hogy érzem, nem lenne jó vége. Ti ilyenkor mit csináltatok? Nem emlékeztek, mi? Na. Én sem fogok.

Viszont akkor már felmerül részemről, hogy fiú létemre itt szóba sem jöhet az állvapisilés, mert ha felállnék, megszületnék. Csak ülve férek el, nagyon találóan embrió pózban vagyok. Egy ideje. Ha az elmacskásodásról azt gondoltátok, tudjátok, micsoda, akkor tényleg nem emlékeztek. Innen, ahol én vagyok, teljesen egyértelmű, hogy a fiúknak is ülve kell pipilniük, az állva pisilés valami úri hóbort lehet. Eleve, állni nem fogok tudni még legalább egy évig, pisilni viszont szerintem már most is tudnék. Senkinek nem akarok a lelkébe gázolni, de ez így van.

Lehúzni viszont már tudnám egyedül, mert a nőgyógyász bácsitól eltanultam. Apa szerint ő nagyon lehúzós, és azt úgy kell csinálni, hogy minden olyan dologért, amit már kifizettél, vagy ami eleve ingyen van, kérsz pénzt. Ha igazán jól csinálod, akkor sokat. Én beérném kevéssel is, csak előtte pisilhessek. Most, hogy így összefüggéseiben látom a dolgokat, volna kedvem megszületni. De még nem teljes hozzá a checklist, captain Szilágyitól (ő vezette a charter járatot hazafelé Korfuról, ahol megfogantam) tanultam, hogy ilyen checklistek alapján kell mindent ellenőrizni, és nekem még nincs meg minden testrészem. Legfőképpen a köldökömet nem találom sehol. Van valami elképzelésetek, hogy hol lehet? A minimum, hogy rúgok egyet.

Címkék: apa nőgyógyász egészség rúgtam

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://burok.blog.hu/api/trackback/id/tr162044350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos 2010.05.31. 13:28:00

Egy nagy baj van ezzel a bloggal: ritkán frissül. Tessék belehúzni, úgysincs más dolgod ott bent!

Manéla · http://www.manela.freeblog.hu 2010.06.15. 19:10:42

Ideje lenne már hírt adni magadról.
süti beállítások módosítása