HTML

Mikró a burokból

Mikró vagyok. Még meg sem születtem, de anyám már blogot ír rólam. Összeír minden hülyeséget, az idióta barátai meg helyeselnek hozzá, akik azán évekig fognak fogdosni, hogy milyen aranyos vagyok. És pocaklakónak hív, megőrülök. Szeretlek, anya, de ellenblog!


Ez vagyok én.

Facebook

Friss topikok

  • Oszkárság: még mindig nem született meg. lassan nézni kell egy CT-t (2013.03.01. 18:57) Mi az a gól?
  • Mikró: Vazz. Elfelejtettem rúgni egyet. (2010.06.24. 12:23) Babakúszóverseny
  • Manéla: Ideje lenne már hírt adni magadról. (2010.06.15. 19:10) Pisilni kell
  • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos: :-DDD (2010.05.17. 23:18) Szeretem az esőt
  • Manéla: Mi a helyzet a burokban? (2010.05.17. 17:35) Szentséges Drámaíró

Edukálnak!

Horváth Oszkár 2010.04.16. 17:38

Megvan, mit kezd a muti a nagy szabadidejével, ami rászakad, ha elmegy a melóból. Kitalálta, hogy megcsinálja a nyelvvizsgáját. Ősztől meg befejezi a maradék főiskolát. Azt hiszi, rá fog érni, pedig a tavaszi szemeszter alatt biztos, hogy végig bőgni tervezek éjjel-napal, utána meg a fogam fog jönni, be van írva a filofaxomba. Rá fog jönni, hogy ez nem reális. Ma munka után mentünk egy próbabeszélgetésre valami nyelvstúdióba. Azt a karattyolást! Mint amikor elmész egy földszinti ablak alatt és valaki feliratos filmet néz. Hádujudu, ájem Krisztina, volt minden. Ja, és ezt szakmaiból.

Angol egyébként. Kiderült, hogy a "bébi" szót ők is átvették a magyarból, mert azt értettem. Megint megsimogattak, pedig anyámnak még NINCS hasa. Szerintem csak taperolni akarják, eleve az angol tanár a mélyhangú fajtából van, valahogy túl készséges volt. De legalább elhozott minket haza az autóján, jól vezet. Azt szeretem az autóvezetésben (néha mi vezetünk, az is ilyen), amikor fékezünk, és felúszok a burcsi szélére. Már bukófordulóval egész jól vissza tudom magam lökni, olyan, mint a gördeszkásoknak a half pipe. Szerintem anyukám segített vezetni a tanárnak, mert nagyon ficánkolt, vagy gondolm ő tudja az utat.

Otthon a fater kapott egy kis savat, aztán zuhanyoztunk, aztán olyanok jöttek, hogy "nincs egy göncöm, amit felvehetek", erre meg "most vettél magadnak három terhesnadrágot", vissza "de azt nem AZÉRT vettem", nagy csend. Vártam, hogy elmondja, hogy akkor miért vette, vagy hogy mást miért szokott venni, de úgy néz ki, ezt már előttem megbeszélhették, mert nem kellett bővebben kifejteni. Aztán, bár hasa nincs, anci felpróbálta mindhárom terhesnadrágot, mindháromnál igyekezett jól kihúzni a gumit, és elengedte, itt bent meg úgy kongott, mintha műanyag hordót ütögetnének üres kólásüveggel. Jó, hogy nem csúzlizott szét! Angol helyett illemet kellene tanulnia.

Címkék: ruha hangok angoltanár

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://burok.blog.hu/api/trackback/id/tr931927342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása