HTML

Mikró a burokból

Mikró vagyok. Még meg sem születtem, de anyám már blogot ír rólam. Összeír minden hülyeséget, az idióta barátai meg helyeselnek hozzá, akik azán évekig fognak fogdosni, hogy milyen aranyos vagyok. És pocaklakónak hív, megőrülök. Szeretlek, anya, de ellenblog!


Ez vagyok én.

Facebook

Friss topikok

  • Oszkárság: még mindig nem született meg. lassan nézni kell egy CT-t (2013.03.01. 18:57) Mi az a gól?
  • Mikró: Vazz. Elfelejtettem rúgni egyet. (2010.06.24. 12:23) Babakúszóverseny
  • Manéla: Ideje lenne már hírt adni magadról. (2010.06.15. 19:10) Pisilni kell
  • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos: :-DDD (2010.05.17. 23:18) Szeretem az esőt
  • Manéla: Mi a helyzet a burokban? (2010.05.17. 17:35) Szentséges Drámaíró

Persze, hogy rúgtam egyet

Horváth Oszkár 2010.02.07. 09:43

Na kész, anyám csinált egy blogot arról, hogy meg fogok születni. Anyukám egyébként apukám szerint nagyon szép, és a számtalan rossz húzása ellenére valahogy kezdem megkedvelni. Ez a blogolás is még rendben volna, de már az első bejegyzésében akkora baromságokat ír, hogy megőrülök. Hogy én biztosan éppen éhes vagyok, meg szomjas, meg moziba akarok menni, meg nem akarok lemenni vásárolni, a fater meg kajolja az egészet, és megy mindenhová.

Aztán amikor a második blogbejegyzését kezdte írni arról, hogy vajon mi van, ha pukizok egyet a méhében, fogtam a fejemet (amúgy is 2 hónapja fogom), és le akartam rúgni előle a laptopot, mert ennyire nem lehet bugyuta. Nem értem el, ő viszont azonnal félbehagyta a posztot és elkezdett írni egy másikat arról, hogy képzeljétek, rúgtam egyet! Persze, hogy rúgtam egyet, franc essen beléd, hogy pukkantanék már itt bent? Bezzeg amikor az utcán te csinálod, bejön az összes hideg!

Azt hittem, az volt a legrosszabb, amikor állandóan hányt, és leírta, hogy miattam van, miközben csak összezabál minden szart egyszerre, persze hogy járhat hányni, én meg 90 fokban billegek, ahogy hajolgat. Ezzel amúgy nem volt bajom, mert pont olyan volt lebegni hasra fordulva, mintha én lennék Superman, pedig még nem is láttam a filmet, csak hallottam.

Hangok, eleve. Ti is biztosan szoktátok próbálgatni a saját hangotokat a fürdőkádban, hajmosás közben, ugye, milyen furcsák a zajok olyankor? Na én csak ilyet hallok. Anyámnak szerintem nem teljesen világos, amikor Beethoven hegedűversenyt tesz be nekem (nem állítom, hogy nem figyelmes), hogy a magas hangokat egyáltalán nem hallom itt. Dárenbézt kéne hallgasson, abból legalább pont a lényeg jön át, és ott a sok cédé a polcon, hallom, ahogy apámmal beszélik, hogy mennyit jártak még 1-2 éve ikszelgetni a lábaikat ilyen underground bulikba, de most megjavultak, mert jövök én, meg velem a felelősség. Semmilyen felelősség nincs itt benn, csak én vagyok, annyit mondok, nem most kellett volna félretenni pont azt a zenét, amit szeretnek. De jót akarnak, tuti beíratnak majd zongorázni is karate helyett. Hájááááááá! Na, most rúgtam még egyet, mert ebben a zongorázásban annyira biztos vagyok... meg egyébként így a falról szoktam ellökni magam, ha úszok egy hosszt. 3 centi a másik fal, de az ember legyen edzésben. És ha nekem nem lehet kockás hasam, amikor megszületek, akkor a muternak se legyen. Nyomtam rá egy akkora gömböt, ha látnátok! Én se látom. Az egyébként a burok, és ha elég gyorsan megyek majd ki, akkor még talán pont meg tudom nézni, csak akkor én már nem leszek benne.

Szóval hangok. A hegedűversenynél jobban már csak a szomszéd néni zavar, akinek annyira egérke hangja van, hogy egyáltalán nem hallatszik be, és amikor a Sümeghi Oszkár szerű férjével beszélget, szétbasz az ideg, hogy a párbeszédnek csak a fele van meg. A múltkor a néni 20 percig mesélte, hogy mi volt a Borostyán 113-adik részében, és csak a bácsi kérdéseiből tudtam kivenni, hogy mi a helyzet. Szerencsére a bácsi annyira buta, hogy sokat kérdezett. Még így sem derült ki, hogy akkor a nő ikertestvére ölte-e meg a plasztikai sebészt, vagy a nevelőnő, úgyhogy ha megszületek, az első dolgom lesz, hogy megnézem ezt a részt.

Címkék: hangok rúgtam

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://burok.blog.hu/api/trackback/id/tr601735765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terézmami 2010.02.08. 10:05:14

A legjobb blog topic!!!!! :) Remélem, még sok bejegyzést olvashatok itt! Mikor fogsz megszületni?
Légy egészséges, és ne haragudj Anyára, csak JÓT akar Neked! :)

Mikró · http://burok.blog.hu 2010.02.08. 10:30:16

Jóképűségemből adódóan szerintem 3-5 hónapom lehet itt, aztán költözés. Ezt egy szakértőnek kell megállapítania, nekem nem sok emlékem van a tegnap előttiekről. Az első emlékem, hogy anyám blogot ír.

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2010.04.02. 16:35:43

Hát ez baszarás:D

"pont olyan volt lebegni hasra fordulva, mintha én lennék Superman, pedig még nem is láttam a filmet, csak hallottam."

-nagyon röhög-

vagyok, aki vagyok... 2010.04.02. 16:44:42

kár, hogy abbahagytad. az ősanyák szétszedték volna, a normálisabbak meg elégedetten mosolyogtak volna. :)

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2010.04.02. 17:02:21

kár bizony,tök jó ötlet ez a mikró szemszögéből íródott cucc.
nekem ez a kedvenc részem:
"meg egyébként így a falról szoktam ellökni magam, ha úszok egy hosszt. 3 centi a másik fal, de az ember legyen edzésben. És ha nekem nem lehet kockás hasam, amikor megszületek, akkor a muternak se legyen. Nyomtam rá egy akkora gömböt, ha látnátok! Én se látom. Az egyébként a burok, és ha elég gyorsan megyek majd ki, akkor még talán pont meg tudom nézni, csak akkor én már nem leszek benne."
....aszongya nyomtam rá egy akkora gömböt:D:D

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.04.02. 18:48:23

Nem erős, hogy finoman lekurvázza anyát időnként? Persze eddig nem sokat tett érte anya, csak dugott, azt meg be ne adja nekem, hogy szar volt. Mikró tuti szerelemgyerek, mert jól sikerült kis csirifiszkió.

zfuly 2010.04.11. 11:27:49

Zseniális, kár, hogy nem folytatod!

Ha még jársz erre: pótlást!!!

Mikró · http://burok.blog.hu 2010.04.11. 11:48:58

@zfuly: biztató drukk, gyorsan írtam valamit a választásokról. Anyámmal már voltunk reggel, nem sokat tudok, de a hangok alapján több mint 2 egymást metsző vonalat tett, és nagyon rányomta a tollat.

Gajdos Attila · http://www.iqi.hu 2010.04.11. 17:19:54

Nagyon nagyon nagyon gratulálok, csak így tovább. Folytatásért kiált.

De ha a minőséghez kell, hogy maradjon ki ennyi idő közte, akkor maradjon ... :)
süti beállítások módosítása