HTML

Mikró a burokból

Mikró vagyok. Még meg sem születtem, de anyám már blogot ír rólam. Összeír minden hülyeséget, az idióta barátai meg helyeselnek hozzá, akik azán évekig fognak fogdosni, hogy milyen aranyos vagyok. És pocaklakónak hív, megőrülök. Szeretlek, anya, de ellenblog!


Ez vagyok én.

Facebook

Friss topikok

  • Oszkárság: még mindig nem született meg. lassan nézni kell egy CT-t (2013.03.01. 18:57) Mi az a gól?
  • Mikró: Vazz. Elfelejtettem rúgni egyet. (2010.06.24. 12:23) Babakúszóverseny
  • Manéla: Ideje lenne már hírt adni magadról. (2010.06.15. 19:10) Pisilni kell
  • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos: :-DDD (2010.05.17. 23:18) Szeretem az esőt
  • Manéla: Mi a helyzet a burokban? (2010.05.17. 17:35) Szentséges Drámaíró

Babakúszóverseny

Horváth Oszkár 2010.06.24. 12:14

Hujuj. HUJUJ! Rámentem remote desktoppal anyám laptopjára, és ezt találtam a böngészési előzményekben: Amazing Child Racing - Babies crawl to victory

A gond az, hogy a jövő évi verseny jelentkezési lapja is benne volt a böngészőjében. Ráadásul Internet Explorer 6-ot használ, kétségeim vannak, valaha jóban leszünk-e. Mindenféle csecsebecséket raknak ki, hogy arra ússzunk rá, ez semmiben nem különbözik egy békafuttató versenytől. Nekem egyelőre a köldökzsinórom az egyetlen játékom, amihez vonzódom, tekergetem, a nyakam köré próbálgatom, mint Michael Hutchence (kormányszóvivő volt, tudjátok), meg ilyenek. De ha a laptopomat meri elcsaklizni a muter, és azzal szadiztat a célba, tuti leszedem az Alcateljéről a házipornót Anton bácsival, és felpattintom a szexplázára!!! Alattomos! Anton bácsinak amúgy is rohadt szőrös keze van, simán elhinnék, hogy igazi casting, mert azt ilyen szőrösek szokták csinálni, hogy jobban lehessen tudni a filmen, melyik a csaj.

Próbálok az Amnesty Internationalnek mailt küldeni, de állandóan visszapattan.

Azért a 23-as rajtszámú kollégában komoly versenytársat látok, ha jövőre is indul, megfontolom a dolgot. Csak jó nekem ez így amatőrben, profiban szégyellném a kukimat a doppingvizsgálatnál, még nem elég nagy. Azt mondják, hogy ha kicsi, akkor vér, ha mindig nagy, akkor hús, de ezt egyelőre nem tudom az erektált állapottal összehasonlítani, mert csak akkor áll fel, ha fojtogatom magam, olyankor viszont nem látok. Szóval egyelőre nem mutogatnám idegeneknek. És a brazilian waxomat sem tudom megcsinálni formásra, amíg nem szőrös, pedig a gyerekszobámban hallottam, hogy különböző körteformák és homokozóformázók csörömpölnek, azt lehetne használni sablonnak. Vagy a kis csillag alakot, amit a logikai kuckó tetején kell betuszkolni. KORAI, ennyit mondok, korai. Ha korrekt sportneveltetést akar, irasson be az úszóoviba.

Egy dolog tetszene, az érem. Térdig ér. Majd belenövök, és jó is, ha 18 éves korom előtt is van valami, ami térdig ér. 3 éves koromig simán hordhatnám, utána meg feltenném a Vaterára, és akkor van miből autópályát venni a medzsókhoz. Jó, ha az ember előre tervez, és tisztában van a játékfluktuációt serkentő online lehetőségekkel, mert a bolhára már nemigen járunk.

Címkék: sport e business

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://burok.blog.hu/api/trackback/id/tr862106219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mikró · http://burok.blog.hu 2010.06.24. 12:23:32

Vazz. Elfelejtettem rúgni egyet.
süti beállítások módosítása