HTML

Mikró a burokból

Mikró vagyok. Még meg sem születtem, de anyám már blogot ír rólam. Összeír minden hülyeséget, az idióta barátai meg helyeselnek hozzá, akik azán évekig fognak fogdosni, hogy milyen aranyos vagyok. És pocaklakónak hív, megőrülök. Szeretlek, anya, de ellenblog!


Ez vagyok én.

Facebook

Friss topikok

  • Oszkárság: még mindig nem született meg. lassan nézni kell egy CT-t (2013.03.01. 18:57) Mi az a gól?
  • Mikró: Vazz. Elfelejtettem rúgni egyet. (2010.06.24. 12:23) Babakúszóverseny
  • Manéla: Ideje lenne már hírt adni magadról. (2010.06.15. 19:10) Pisilni kell
  • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos: :-DDD (2010.05.17. 23:18) Szeretem az esőt
  • Manéla: Mi a helyzet a burokban? (2010.05.17. 17:35) Szentséges Drámaíró

Zacskós leves vagyok

Horváth Oszkár 2010.04.25. 09:59

Tegnap kimentünk a mutival a Margitszigetre. Tényleg, szépen sütött a nap, itt bent minden világos vörös volt. Azt nem értem, hogy ilyenkor mi a faszért nem lehet gondolkodni. Szó szerint süttette a hasát a napon, és itt bent egyre melegebb lett.

Vagy ha szerinte ez így normális, hogy megmikróz (érted, mikróz), akkor öntsön be egy zacskó brokkolikrémlevest ide, ahol én vagyok, aztán szülhet egy komplett fogást! Két órát voltunk a napon. Az első fél órában nem különösebben tűnt fel a meleg, utána viszont 1 órát kellett rúgdosnom, hogy legaláb az egyik kezét odategye a hasára, és rányékoljon. Beúsztam alá. Szerencsére anyámnak eléggé Surgyelán lapát keze van. A talpát még nem tette a hasára, és remélem, nem is próbálja meg, mert már a mozdulattól megszületnék, de azért megelőlegezem, hogy a muti kicsit tenyeres-talpas. Takaros menyecske lehet! De nem kövér, az tuti, különben nem sütne bent így a nap. Volt rá 60 percem végigvenni, hogy igazából milyen levespornak örülnék, hagymaleves, vagy mondjuk zellerkrém. Ezekről tudtok valamit mondani? Mert még soha nem ettem. Nemcsak levest, hanem úgy egyáltalán.

Az utolsó fél órában kicsit megnyugodtam. Kurva jó, észrevettem, hogy a kezem ráncosodik a melegvízben. :) Hát ilyen hirtelen szerintem még senki nem öregedett meg! Mínusz pár hónaposan már ráncos vagyok. Próbáltam öregember hangot is kiadni hozzá, vicces lett volna, de rájöttem, hogy még nem lélegzem.

Marha szar, mert OK, hogy beszélni majd bő 1-2 év múlva fogok csak tudni, de fütyülni szerintem már tudnék, ha működne a tüdőm. Két ujjal már megvan nagyjából a mozdulat, csak ki kéne próbálni. Olyan volnék itt lent a muter hasában, mint egy szonárállomás. Lehetne tengeralattjárósat játszani: töööö-dö-dö-dö-dö-dö-dőőőőőőő teknóó.... emergency... maximum velocity... und tanzen!

Remélem, nem megyünk ki ma is a szigetre, részemről legközelebb babakocsiból szeretném szemlélni a dolgot, szívecskés napszemüvegben. Vagy inkább 20-25 év múlva, és tök sötétben, a Cha-Cha meg a Holdudvar között oszcillálva. Ott jó a zene, egyszer voltam! Anyám ott hányt miattam először... azóta valamiért nem voltunk.

Címkék: sziget fények

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://burok.blog.hu/api/trackback/id/tr451949542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása